• Liefde voor de OD Herder


  Als je als kind met honden bent opgegroeid, dan droom je van de dag dat je in je eigen gezin een hond kunt opnemen. Eind 2015 kwam deze droom uit: mijn man en ik besloten toen om onze drukke directiebanen op te zeggen en te kiezen voor het vrije ondernemerschap.

  Groot voordeel hierbij was dat we vanuit huis gingen werken. Meer tijd voor de kinderen, én we konden onze grote wens in vervulling laten gaan: een hond!

 • Onderdeel van ons gezin


  Sennah kwam eind mei 2016 bij ons wonen in Den Dolder. Vanaf dag één werd zij onderdeel van ons gezin. We spelen en ravotten met haar in onze grote tuin of in het bos waar we aan wonen. Je doet Sennah geen groter plezier dan een stok ver weg te gooien die ze vervolgens aan je terug kan apporteren. Sennah leeft met ons gezin in huis. Het is een fijne hond die nooit iets kapotmaakt en netjes aangeeft wanneer ze naar buiten moet om haar behoefte te doen.

 • Dé familiehond bij uitstek


  Sennah is een betrouwbare, sterke en gezonde hond. In 2019 is ze moeder geworden van vier prachtige pups. Sennah heeft toen laten zien dat ze een zorgzame moeder is. Dit leidde tot relaxte en gezonde pups. Omdat we veel thuis zijn hebben we uitgebreid energie kunnen steken in de opvoeding en socialisatie van de pups. Een basis die we de dieren graag meegeven.
  Daarnaast volgen wij de reglementen van de rasvereniging LSOHV omdat wij bewust verantwoord willen fokken.