• Liefde voor de OD Herder


    Als je als kind met honden bent opgegroeid, dan droom je van de dag dat je in je eigen gezin een hond kunt opnemen. Drie jaar geleden kwam deze droom uit. Mijn man en ik besloten toen om onze drukke directiebanen op te zeggen en te kiezen voor het vrije ondernemerschap.

    Groot voordeel hierbij was dat we vanuit huis gingen werken. Meer tijd voor de kinderen, én we konden onze grote wens in vervulling laten gaan: een hond!

  • Onderdeel van ons gezin


    Sennah kwam eind mei 2016 bij ons wonen in Den Dolder. Vanaf dag één werd zij onderdeel van ons gezin. We spelen en ravotten met haar in onze grote tuin of in het bos waar we aan wonen. Je doet Sennah geen groter plezier dan een stok ver weg te gooien die ze vervolgens aan je terug kan apporteren. Sennah leeft met ons gezin in huis. Het is een fijne hond die nooit iets kapotmaakt en netjes aangeeft wanneer ze naar buiten moet om haar behoefte te doen.

  • Dé familiehond bij uitstek


    Omdat Sennah een betrouwbare, sterke en gezonde hond is denken we dat zij de beste kwaliteiten in huis heeft om mooie pups ter wereld te brengen. Hobbymatig hopen we in 2019 een nestje van haar te krijgen. Omdat we veel thuis zijn hebben we uitgebreid de tijd om energie te steken in de opvoeding en de socialisatie van de pups. Een basis die we de dieren graag meegeven. Daarnaast volgen wij de reglementen van de rasvereniging LSOHV omdat wij bewust verantwoord willen fokken.